Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εντοπισμού του διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πορροΐων, στις Σέρρες, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται εδώ και περισσότερες από 24 ώρες.
Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων και συγγενών που μίλησαν στο Mega, κανείς δεν γνωρίζει κάτι για τις τελευταίες του κινήσεις. Όπως έχει γίνει γνωστό, η οικογένειά του βρέθηκε σε σχολική γιορτή των παιδιών, ενώ ο ίδιος φέρεται να είπε ότι θα παραμείνει στο σπίτι για να ξεκουραστεί. Την ώρα που ήταν μόνος, άφησε πίσω του το κινητό του τηλέφωνο και χρήματα, πήρε το αυτοκίνητό του και αποχώρησε, χωρίς έκτοτε να έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.
Η εξαφάνιση του 45χρονου δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πορροΐων από τη σύζυγό του, όταν διαπιστώθηκε ότι απουσίαζε από το σπίτι για περισσότερες από 24 ώρες και δεν είχε παρουσιαστεί ούτε στην υπηρεσία του.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με πυροσβέστες από το Κλιμάκιο Πορροΐων αλλά και από γειτονικές περιοχές να πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες σε ορεινές, αγροτικές και δύσβατες περιοχές. Οι έρευνες επικεντρώνονται τόσο στον εντοπισμό του ίδιου όσο και του οχήματός του.
Στην επιχείρηση συμμετέχει και η Αστυνομία, η οποία συνδράμει στον συντονισμό και τη συλλογή πληροφοριών. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ο 45χρονος βρισκόταν σε άδεια, συνήθιζε να επισκέπτεται τακτικά το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο. Μέχρι στιγμής δεν έχει ζητηθεί η συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας ή της ΕΜΑΚ, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.
Πηγή: thestival.gr
Πηγή: Αθήνα 9,84






