«Αντι-Τσίπρα μέτωπο» με Αλέξη Χαρίτση και …Νίκο Ανδρουλάκη επιδιώκει να στήσει ο Σωκράτης Φάμελλος, όπως αποκαλύπτει το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» της Κυριακής και άρθρο του στενού συνεργάτη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνου για τα κομματικά μέσα Γιάννη Μπουλέκου.
«Ένα νέο πολιτικό τοπίο γεννιέται, ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρας Βίοι παράλληλοι» είναι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, με υπότιτλο «Ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου από Φάμελλο-Χαρίτση» και «Κινήσεις συνεργασίας από το ΠΑΣΟΚ».
«Η ανασύνθεση της προοδευτικής παράταξης περνά μέσα από τις πολιτικές και όχι από τα πρόσωπα» είναι ο τίτλος του άρθρου του Γιάννη Μπουλέκου. Είναι σαφές πως ποτέ δεν θα έγραφε ο Γ. Μπουλέκος ένα τέτοιο άρθρο αν δεν απηχούσε πλήρως τις απόψεις του Σωκράτη Φάμελλου. Προφανώς ήταν σε προσυνεννόηση μαζί του. Εντυπωσιακό είναι επίσης και ότι στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει σε κολάζ τέσσερις φωτογραφίες: Κατά σειρά τον Σωκράτη Φάμελλο, τον Αλέξη Χαρίτση, τον Νίκο Ανδρουλάκη και, τελευταίο, τον Αλέξη Τσίπρα.
Η επόμενη πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται εκρηκτική . Μέσα στην εβδομάδα θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος .






