Οι γονείς και ο παππούς της 4χρονης που έχασε τη ζωή της όταν έπεσε σε πισίνα βίλας στους Παξούς παρουσιάζονται σήμερα ενώπιον του ανακριτή Κερκύρας. Ο εισαγγελέας τους άσκησε ήδη δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Αναμένεται κατά την κατάθεση να ρίξουν φως στις συνθήκες του τραγικού θανάτου του παιδιού και να απαντηθούν δυο κρίσιμα ερωτήματα. Πως το παιδί βρέθηκε εκτός της επίβλεψης των δικών του και δεν εντοπίσθηκε επί 50 λεπτά της ώρας αφού διαπιστώθηκε η εξαφάνιση της και πώς κατάφερε να διανύσει απόσταση περίπου 200 μέτρων, φτάνοντας στη γειτονική βίλα με την πισίνα, όπου εντοπίστηκε νεκρό.
Το βασικό ερώτημα αφορά στην ακριβή ώρα που έφυγε από το σπίτι και πώς για περίπου 50 λεπτά, από τις 16:00, όταν η οικογένεια αντιλήφθηκε την απουσία του, μέχρι τις 16:50, όταν εντοπίστηκε, παρέμενε αγνοούμενο.
Newsroom